Pratite nas

O nama

CupUp System

O nama
O nama
O nama

Kao odgovor na potrebe novog slobodnog tržišta ideja 2016., pod imenom CupUp System d.o.o., nastaje mlada tvrtka sa sjedištem u Pazinu, kao vizija dvojce progresivnih poduzetnika Alena Brajkovića i Eduarda Kalčića.

CupUp kao brand službeno postoji od 2016., utemeljen na višegodišnjem iskustvu suradnje i realizacije projekata s internacionalnim tvrtkama. Slijedeći primjer implementacije personaliziranih višekratnih perivih polipropilenskih (PP) čaša, koji se već čitavo desetljeće primjenjuje u zemljama Europe, CupUp System d.o.o. odlučio je ovaj ekološki i marketinški mobilan proizvod ponuditi hrvatskom tržištu kao jedina postojeća tvrtka ovoga formata. Mladi team s iskustvom realizacije projekata na zapadnoeuropskom tržištu orijentirao se na podržavanje čitavog iskustva svojih klijenata nudeći punu uslugu. Osim proizvodnje, personalizacije i distribucije višekratnih polipropilen čaša, nude i kontinuiranu podršku kojom klijenta prate od početka do kraja događanja, organizirajući logistiku i okupljajući team koji će definirati i dostaviti potrebne količine s obzirom na profil eventa te se pobrinuti za pranje, novu dostavu i skladištenje.

CupUp nije samo proizvod već i usluga i modus ekološki odgovornog poslovanja u kojem proizvod ispunjava dualnu funkciju marketinškog alata i predmeta koji se može višestruko koristiti, pritom značajno smanjujući količinu otpada koja nastaje kao kolateral uporabe jednokratnih proizvoda.

Svijet se promijenio. Ono što je funkcioniralo u ranom kapitalizmu i unutar njegova žrvnja, u post-kapitalističkom premreženom društvu više ne funkcionira. Masovna potrošnja i eksploatacija resursa nije se smanjila, ali je promijenila smjernice okrećući se prema održivom razvoju.

Najbolje stvari nastaju upravo na opni na kojoj se dodiruju iskustvo i inovacija. Iskustvo je mudro, a inovatori donose svježe ideje kojima se mudrost može inkorporirati na višoj razini u postojeći društveni narativ.

S nekoliko velikih projekata u relativno kratkom vremenu i uz apsolutnu posvećenost željama kupca u dizajniranju čaše, nastavljaju dalje spremni za nove izazove koje tržište nudi, spremni iznaći nova rješenja na zadovoljstvo svih uključenih stranaka. Event nije samo jednokratno događanje već prilika za širenje poruke i stvaranje sjećanja uz minimiziranje štete okolišu. I to je ono gdje CupUp ulazi u Vašu priču.