Pratite nas

Slike evenata

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu

26 stu 2016

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!

Kako koračamo prema kraju godine u nadolazeće zimske dane, CupUp višekratne perive polipropilen čaše zateći će se i na prekrasnoj, europski prepoznatoj, višetjednoj manifestaciji Adventa u Zagrebu, gdje će se na olfaktornoj pozadini mirisa medenjaka i kuhanog vina uz zvuke zvončića čuti i kuckanje CupUp čaša s najdražima.

Čitava lepeza događanja i manifestacija, umjetnosti, sajmova, aktivnosti i divljenja biti će zauvijek ovjekovječena u posebnom blagdanskom dizajnu CupUp čaše koju ćete moći ugrabiti u Ledenom parku za vrijeme trajanja Adventa.

CupUp periva polipropilen čaša ovdje igra specifičnu ulogu sidra sjećanja i, uz višestruko smanjenje količina otpada i troškova njegove sanacije, koji je neizbježan nakon što velik broj ljudi provede duži period vremena na jednoj lokaciji, ujedno služi i kao prekrasni kontinuirano korisni suvenir i podsjetnik na značajno iskustvo u domovima sudionika, udvostručujći se u svojoj ulozi sjajnog, suptilnog i poželjnog marketinškog alata konkretnog eventa.

 

Zadnji eventi