Pratite nas

Slike evenata

Major Beachvolley

Major Beachvolley

29 srp 2016

Konkretna CupUp čaša koristila se na Swatch Beach Volleyball Major Series turniru gdje su se internacionalne ekipe, od 28. lipnja do 3. srpnja, natjecale za titulu laureata u odbojci na pijesku pod porečkim suncem.

Sportski klubovi, organizacije ili natjecanja tako mogu naručiti personaliziranu čašu koja će se distribuirati tijekom samih evenata ili je pak prodavati fanovima kao suvenir putem fan shopa, prilikom konzumacije u pripadajućim ugostiteljskim objektima, u sklopu stadiona, na raznim lokacijama u gradovima održavanja natjecanja ili bilo kojim drugim kanalima, kojima će fanovima poružiti još mnoga lijepa sjećanja na minuli sportski događaj.

Nakon što je početkom godine zacrtala postati jedan od najgledanijih sportova svijeta i obišla pješčane terene svijeta svojom dosad najprestižnijom serijom Swatch Beach Volleyball Major Series, odbojka na pijesku i u 2016. nastavlja svoj put ka vrhu, a Poreč će ponovno svojim turnirom Poreč Major predstavljati otvorenje serije. Od 28. lipnja do 3. srpnja 2016. porečku će uvalu Peškeru ponovno okupirati najbolji igrači i igračice svijeta,

a nagradni fond turnira ponovno je rekordnih 800.000 $.

Kombinacija najboljeg što odbojka uopće može ponuditi, zatim užarenih tribina i vrhunske zabave nakon sportskog dijela turnira, ono je što ovu seriju čini posebnim sportsko-zabavnim događajem.

U lipnju ove godine, Poreč je izgradio pet manjih terena te jedan centralni teren u uvali Peškera, čijih je svih 5000 mjesta, unatoč iznadprosječnim temperaturama, u finalnom vikendu turnira bilo popunjeno glasnom publikom. Slavili su u Poreču Nizozemci i Brazilke, dok se za zabavu iznad terena zračnim akrobacijama pobrinuo pilot Peter Besenyei, a Felix Baumgartner svojim je helikopterom do terena dovezao dvojac 2CELLOS, koji su kao uvertiru u finale odsvirali hrvatsku himnu.

Swatch Beach Volleyball Major Series u sklopu FIVB World Toura u 2016. će predstavljati pravu uvertiru za Olimpijske igre u Riju, gdje se očekuje da će se upravo za odbojku na pijesku tražiti mjesto više, pa će tako serija krenuti u Poreču, zatim se zaustaviti u Švicarskoj te tradicionalnom Klagenfurtu, a završiti velikim finalom serije krajem listopada.

Zadnji eventi