Pratite nas

Koncept

suvenir

Koncept
Koncept
Koncept

CupUp nikada nije ciljao biti samo proizvod niti da po distribuciji konkretnih čaša interakcija s klijentom završava.

Cilj je omogućiti klijentu punu uslugu kako bi se mogao bez brige koncentrirati na ostale aspekte organizacije i ponuditi mu mogućnost ekološki osviještenog poslovanja uz, na domaćim prostorima, inovativni modus oglašavanja i marketinga, dok pritom višestruko smanjujemo količinu otpada i posljedično i troškove njegove sanacije po završetku eventa do 50%.

Kao tvrtka vjerujemo u bešavnu sintezu svih elementa iskustva i poslovanja koje na sebe preuzima osobnu odgovornost zadovoljstva klijenta, prateći ga stoga u sasvim novom konceptu kontinuiranom podrškom od početka do kraja održavanja njegove respektabilne manifestacije, nudeći punu uslugu brige o proizvodu i popratnim potrebama. Osim proizvodnje, personalizacije i distribucije perivih polipropilen čaša nudimo i organiziranje logistike, team koji će se pobrinuti za procjenu količine čaša s obzirom na veličinu manifestacije ili eventa i očekivanu posjećenost, dostavu, brigu za sakupljanje, pranje u specifičnim perilicama na 85°C bez deformacije, te novu opskrbu i skladištenje.  Odabrana temperatura pranja čaša određena je standardima mikrobiološkog testa koji se ponavlja svakih 6 mjeseci, provedenog u suradnji sa sanitarnom inspekcijom, ne bi li vaše čaše bile 100% sigurne za korištenje.

Ujedno pružamo i mogućnost usluge u kojoj funkcionira sistem depozita tj. posjetitelj ostavi na šanku depozit od 10 kn za čašu koju će koristiti tijekom trajanja manifestacije, festivala, eventa ili događanja i u bilo kojem trenu može svoju čašu na šanku zamijeniti za čistu. Po završetku ima pravo tražiti svoj depozit natrag vraćanjem čaše, što se pokazalo kao izuzetno učinkovita i prikladna metoda smanjenja otpada na velikim društvenim okupljanjima.