Pratite nas

Blog novosti

Ambasador - Winners party

Ambasador - Winners party

25 stu 2017

Portal elektroničke plesne glazbe i klupske kulture Klubska Scena / Clubbing Croatia organizira ove godine drugu po redu dodjelu nagrada „Ambasador“ koja se dodjeljuje akterima elektroničke scene u Hrvatskoj za proteklu godinu.
CupUp, između ostalog, podržava i elektronsku glazbu kao i sve što ide uz glazbeno/produkcijsku industriju te smo iz tog razloga odlučili podržati i popratiti dodjelu nagrada Ambasador koji će se održati 21.11. u Zagrebu.
Dodjela će okupiti sve relevantne aktere u promociji elektronske glazbe u Hrvatskoj, bilo to organizacijski ili produkcijski.
Na finalnoj večeri ovogodišnjeg bogatog programa koji završava Ambasador Winner party-em u klubu Boogaloo, koristiti će se naše CupUp višekratne čaše kao neizostavan sastojak svakog kvalitetnog i ekološki osviještenog koncepta u nekoj organizaciji. Velika nam je želja i cilj da bude čim više takvih evenata, da smanjimo količinu plastičnog otpada u našem okolišu nakon festivala i evenata svih vrsta te da zajedničkom suradnjom skrenemo pozornost na ovaj problem.
Dođite na party, plešite, veselite se i uživajte ispijajući vaše omiljeno piće iz naših višekratnih čaša! 

Zadnje novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija