Pratite nas

Marketing

branding

Marketing
Marketing
Marketing

I najbolji proizvod, event, ideja, projekt ili vještina ne nose nikakvu težinu ne dosegnu li one kojima su namijenjeni.

Marketing nije sporedni benefit i nešto što se uzima olako u natjecanju za plasiranje na sveobuhvatnom lokalnom, regionalnom ili svjetskom tržištu. On je nužni i svjesni momenat poslovanja i predstavljanja svoga proizvoda, usluge, projekta ili filozofije ciljanoj publici svim dostupnim metodama, način da se čuje ono što kao tvrtka, zajednica ili udruga imate reći i ponuditi i time obogatiti životno iskustvo svojih patrona. Marketing je način na koji ćete dobra i usluge na najbolji mogući način od koncepta prevesti u realnost i diseminirati do svojih potencijalnih klijenata, a sastoji se od identificiranja i razvoja poželjenog proizvoda ili usluge, određivanja tržišne cijene, odabira distribucijskih kanala koji odgovaraju vašim potrebama i razvoja i implementacije odabrane strategije promocije.

CupUp višekratne perive polipropilen čaše stoga nude multifacetirane mogućnosti marketinga na nekoliko razina značenja. Prvenstveno potaknuti ekološkim lajtmotivom, u očima kupca ili klijenta pozicioniraju Vaš brand, uslugu ili proizvod kao ekološki osviješten, šaljući jasnu marketinšku poruku i vežući uz njega snažne pozitivne emocije, konzekventno povećavajući šansu ponovnog povratka klijenta. Također, sama mogućnost detaljne personalizacije i izrade čaša po narudžbi, u kojoj se striktno poštuju želje klijenta, omogućuje da uporabni predmet koji služi praktičnoj svrsi postane još jedan promotivni kanal jer vanjska stjenka čaše otvara mogućnost oglašavanja uključivanjem datuma održavanja manifestacije, imena potencijalnih izvođača, logotipa tvrtke ili kombinacije.

Simultanost uporabnog predmeta, prostora za oglašavanje, ekološke svijesti, dugotrajnosti proizvoda i podsjećanja na konkretne lijepe trenutke čini ga idealnim suvenirom, pružajući tako dugotrajni marketinški učinak unutar domova potrošača, koji su već samim uzimanjem čaše postali ciljana skupina. CupUp personalizirane čaše idealan su neusiljeni suptilni promotivni materijal s dušom; diskretniji, elegantniji i svrsishodniji od letaka, privjesaka, bedževa i sličnih promotivnih materijala. Prikladne su za organizatore evenata i festivala, marketinške agencije, sportske klubove, saveze i manifestacije, turističke zajednice, velike korporacije, gradove i gradske manifestacije, proizvođače pića, distributere, hotelijere, urbana događanja, promocije branda ili proizvoda...

Uobičajeni hiper-konzumerizam koji je obilježio prvu eksploziju globalne ekonomije, gdje se uživalo jednostavno u neprekidnoj konzumaciji novog koje zavodi samom intrinzičnom kvalitetom novosti, sada je rafiniran na način da na zasićenom tržištu prodaje emocija - snažna povezanost koju kupac osjeća s brandom na temelju preklapanja sličnih moralnih i svjetonazorskih elemenata, koji stvaraju zatim protuvrijednost pritoka kapitala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija